Velkommen til!

Design- & Idrætsefterskolen Skamling er en ambitiøs efterskole med fokus på boglighed og personlig udvikling. Vi har 8., 9. og 10. klasse. Efterskolen ligger i Jylland ved landsbyen Sjølund ca. 12 km. syd for Kolding. 

Uanset hvem man er, skal man altid kunne føle sig hjemme her. Det er helt afgørende for os at skabe en ramme med plads til forskellighed og originalitet. Vi sætter en ære i, at den enkelte elev føler sig tryg og værdsat i vores fællesskab. En gang imellem skal den enkelte elev tage hensyn til det store fællesskab. Og andre gange er det fællesskabet, der skal give plads til eneren. 

På Design- og Idrætsefterskolen Skamling har vi plads til elever med høretab. Du tilbydes det nødvendige tekniske udstyr, og undervisningen vil være tilrettelagt på en måde, der gør, at du indgår på helt lige vilkår med resten af elevholdet.

"Man tager mere ansvar, når man kommer på efterskole. Man modnes og tænker mere over det, man gør. Man bliver klar til den store verden."
(elevcitat)

Vil du have det fedeste år med masser af læring og tid til dit linjefag? Det får du hos os! Vi har 8 linjefag, som vælges for hele året:

Adventure X

Game design

E-sport/Fitness

Ridesport (egen hest)

Fodbold (drenge)

Design

Håndbold

Fitness for piger

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD!

Busserne - Design & Idrætsefterskolen Skamling
Fold ud og se mere
Efterskole i Jylland med Idræt og design