Adventure X

Leder du efter en efterskole med en fed adventure linje? Vil du afprøve dine egne grænser inden for outdoor aktiviteter? Så kan linjefaget Adventure X være noget for netop DIG!

På vores adventurelinje arbejder vi bl.a. med løb, cykling (MTB), orientering, Adventure Race, havkajak, klatring og forhindringsbane.

Efterskolen råder selv over en mobil klatrevæg.

I løbet af året afvikler efterskolen en række løb, hvor mange af de ovenstående aktiviteter indgår. Et eller flere af løbene kan være med overnatning. Adventurelinjen har 4x2 ugentlige lektioner.

Som elev på Adventure X får du mulighed for selv at tage del i planlægningen og afviklingen af dele af undervisningen.

Kom på besøg på efterskolen, hvis du vil se og høre mere om, hvad vi laver. Du kan også møde adventure-eleverne og opleve livet på efterskolen. Kontakt os, så kan vi aftale nærmere!

Lærere på Adventure X

Rikke Binder, Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Rikke Binder (RB)

Lærer

Underviser i linjefaget Adventure X, fysik, naturfag, matematik, samt er skolens pianist.

RB@skamling.dk

Baggrund/Uddannelse: Uddannet fra Den frie Lærerskole i Ollerup i 2015. Har arbejdet på Bjerget Efterskole og Hald Ege Efterskole. Har herudover taget et årsstudium i  friluftsliv i Nordnorge.

”Husk at fylde dine dage med liv og ikke dit liv med dage!” 

Nikolaj Ib Boskov

Nikolaj Ib Boskov (NB)

Lærer

Underviser i matematik på ENVISION og linjefaget Adventure X

NB@skamling.dk

Uddannelse/baggrund: Uddannet lærer ved UC SYD i Haderslev 2018. Uddannet sergent i Søværnet 2012. Certificeret instruktør ved DGI og Oure Højskole i MTB. Certificeret instruktør ved specialforbundene i klatring og havkajak.

"All we have to decide is what to do with the time that is given to us"

Fold ud og se mere