Linjefaget E-sport/Fitness på Design- og Idrætsefterskolen Skamling

Vil du på eSport efterskole og samtidig holde dig i god form?

Så har du chancen nu på Skamlings nye E-sport/Fitness-linje! Fra skoleåret 2017/18 står et spritnyt fitnesscenter klar til brug her på efterskolen - og det giver os mulighed for at tilbyde e-sport i kombination med fitness.

Hvorfor E-sport og fitness i kombintation?

Linjen er en samlet pakke, hvor e-sport og fitness indgår i en kombination, og du skal deltage i begge dele. E-sport er en krævende disciplin, der udøves bedst, hvis man har en god grundform og arbejder med både hjerne og krop. Derfor er e-sport og fitness en rigtig god kombination. Fitness-delen opretholder eller forbedrer din grundform, så reflekser, hoved og krop kan fungere og præstere på bedste vis i E-sport-delen.

Hvad indeholder E-sport-delen?

På E-Sport/Fitness udbyder vi f.eks. LoL og CS:GO, og der vil blive stillet krav om et væld af kompetencer. Vi kommer til at arbejde med kommunikation, øje-hånd koordination, taktisk intelligens og fysisk grundform. Er du ambitiøs omkring din E-sport, og har du lyst til at forbedre dig, får du derfor muligheden for at gå i dybden med taktikker og spilforståelse på denne linje! 

Individuelle opgaver, holdopgaver og turneringer

Du vil få individuelle opgaver, som gør det muligt at øge dit eget niveau, ligesom der vil være holdopgaver, hvor der skal løftes i flok. Vi forsøger at sammensætte hold inden for de respektive spil, så niveauerne passer bedst muligt.

Vi kommer til at spille kampe mod andre efterskoler, og vi skal deltage i events og turneringer, i det omfang det er muligt.

E-sport/Fitness på Design- & Idrætsefterskolen Skamling er for både drenge og piger.

  • eSport på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Fitnesspige på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • E-sport / fitnesslinjen på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • eSport på Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Lærere på E-sport/Fitness

Malte Dalsted, Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Malte Dalsted (MD)

Lærer

Underviser på E-sport/Fitness, matematik og naturfag.

MD@skamling.dk

Baggrund/uddannelse: Uddannet lærer fra UCL Fyn i 2017 med linjefagene matematik, fysik/kemi og idræt. Tidligere elev og bisse på skolen.

"Hellere ramme ved siden af end slet ikke at ramme"

Fold ud og se mere