Linjefaget eSport/Fitness på Design- og Idrætsefterskolen Skamling

Vil du på eSport-efterskole og samtidig holde dig i god form?

Så har nu du chancen på Design- & Idrætsefterskolen Skamlings eSport/Fitness-linje! Vi har vores eget fitnesscenter på efterskolen – og det giver os mulighed for at tilbyde eSport i kombination med fitness.

Hvorfor eSport og fitness i kombination?

ESport er en sport. Og derfor ser vi en god sammenhæng mellem eSport og fitness. Linjen er en samlet pakke, hvor eSport og fitness kombineres, og du skal deltage i begge dele. ESport er en krævende disciplin, der udøves bedst, hvis man har en god grundform og både træner hjerne og krop – og derfor er eSport og fitness en rigtig god kombination. 

Fitness-træningen opretholder eller forbedrer din grundform, så reflekser, hoved og krop kan fungere og præstere på bedste vis, når du udøver eSport. 

Hvad indeholder eSport-delen?

På eSport/Fitness udbyder vi undervisning i LoL og CS:GO, og der vil blive stillet krav om et væld af kompetencer. Vi kommer til at arbejde med kommunikation, øje-hånd koordination, taktisk intelligens og fysisk grundform. Hvis du er ambitiøs omkring din eSport og har lyst til at forbedre dig, giver vores linjefag dig muligheden for at gå i dybden med taktikker og spilforståelse.

Hvad indeholder Fitness-delen?

På eSport/Fitness udøver og underviser vi i forskellige former for fitness og træning. Vi kommer til at arbejde med forskellige træningsformer og teknikker. Vi ser en tydelig sammenhæng mellem eSport og fitness, og det bliver også afspejlet i den daglige undervisning – uden at tage fokus væk fra eSporten. Desuden underviser vi i ernæring, sundhed og forebyggende rehabiliterende træning. 

Individuelle opgaver, holdopgaver og turneringer

På eSport/Fitness-linjen vil du få individuelle opgaver, som gør det muligt at øge dit eget niveau, ligesom der vil være holdopgaver, hvor der skal løftes i flok. Vi forsøger at sammensætte hold inden for de respektive spil, så niveauerne passer bedst muligt.

Vi kommer til at spille kampe mod andre efterskoler, og vi skal deltage i events og turneringer i det omfang, det er muligt. Vi følger selvfølgelig også etisk kodeks for eSport, som er udformet af DGI: læs her

ESport/Fitness på Design- & Idrætsefterskolen Skamling er for både drenge og piger.

  • eSport på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Fitnesspige på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • E-sport / fitnesslinjen på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • eSport på Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Lærere på E-sport/Fitness

Anders Enemark, Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Anders Enemark (AE)

Lærer

Underviser på E-sport/Fitness, matematik, fysik og idræt.

AE@skamling.dk

Baggrund/uddannelse: Uddannet fysioterapeut på UCSyd i 2017. Underviser i e-sport ved HFKesport.

"Find your why, and you'll find your purpose"

Fold ud og se mere