Fitness for piger

Prøv efterskolens fitnesslinje

Går du op i sundhed, er du vild med at bevæge din krop, arbejde på din fysiske form og bruge en masse timer i fitnesscenteret? Så er vores nye linjefag Fitness for piger helt sikkert noget for dig!

Din sundhed - nu og i fremtiden

Fra skoleåret 2018/19 står et spritnyt fitnesscenter klar til brug her på efterskolen (se billeder af byggeriet herunder) - og det giver os mulighed for at tilbyde en fitnesslinje med fokus på din sundhed, styrke, smidighed, udholdenhed og kropsbevidsthed. Det handler om at få en sund krop - også i fremtiden.

Linjen vil indeholde teori om ernæring og sundhed - men de fleste af timerne på vores fitnesslinje vil blive brugt på forskellige former for fysisk træning. Blandt andet arbejder vi med klassisk styrketræning, crossfit, løb, boldspil og yoga.

Fede faciliteter til fitness

Fitnesscenteret kommer til at danne rammen om undervisningen på fitnesslinjen. Der bliver både mulighed for træning med maskiner, plads til funktionel træning, sal til holdtræning - og meget mere!

OBS: Fitnesslinjen er kun for piger!

  • Fitness på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Ftinesslinjen for piger
  • Fitness for piger - nyt linjefag på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Fitness-piger på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Fitness-efterskole ved Kolding i Sydjylland

Efterskolens nye fitnesscenter

Her kan du se billeder fra byggeriet af vores kommende fitnesscenter, som vil stå klar, når du starter på Fitness for piger efter sommerferien:

Fold ud og se mere