Fitness for piger

Prøv efterskolens fitnesslinje

Går du op i sundhed, er du vild med at bevæge din krop, udfordre dig selv og arbejde med din fysiske form? Vil du bruge en masse timer både i vores nye fitnesscenter og udenfor i vores fantastiske udeomgivelser? Så er vores linjefag Fitness for piger måske noget for dig!

På linjen har vi en varieret tilgang til kroppen og dens muligheder. Undervisningen har fokus på sundhed, styrke, cardio-træning og smidighed. Du vil som elev på fitnesslinjen opleve stor variation i træningsformerne.

Din sundhed - nu og i fremtiden

Vi har i foråret 2018 bygget et spritnyt fitnesscenter her på efterskolen, og det giver os mulighed for at tilbyde en fitnesslinje med fokus på din sundhed, styrke, smidighed, udholdenhed og kropsbevidsthed. Det handler om at få en sund krop - også i fremtiden.

Linjen vil indeholde teori om ernæring, sundhed og det hele menneske, men de fleste af timerne på vores fitnesslinje vil blive brugt på forskellige former for fysisk træning. Blandt andet arbejder vi med klassisk styrketræning, funktionel træning crossfit, løb, bodyflow, pump og yoga. Du vil som elev på fitnesslinjen være med til at sætte dit præg på din individuelle udvikling.  

Fede faciliteter til fitness

Fitnesscenteret kommer til at danne rammen om undervisningen på fitnesslinjen. Derudover vil vi gøre brug af de fantastiske udeomgivelser, som også vil give mange gode udfordringer.  

Man kan med fordel medbringe en pulsmåler, men det er slet ikke et krav.

Vi forventer at:

  • du deltager aktivt og er super engageret
  • du er positiv og har mod på nye måske grænseoverskridende udfordringer
  • du har lyst til at sætte dig nye fysiske mål

Fitnesslinjen er for dig, der vil vide mere, komme i bedre form og har lyst til at give den max gas!

Der vil i foråret 2019 være en linjetur til udlandet.

OBS: Fitnesslinjen er kun for piger!

  • Fitness på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Ftinesslinjen for piger
  • Fitness for piger - nyt linjefag på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Fitness-piger på Design- & Idrætsefterskolen Skamling
  • Fitness-efterskole ved Kolding i Sydjylland

Efterskolens nye fitnesscenter

Her kan du se billeder fra byggeriet af vores kommende fitnesscenter, som vil stå klar, når du starter på Fitness for piger efter sommerferien:

Fold ud og se mere
  • Fodboldlinjen på Design- & Idrætsefterskolen Skamling