Fodboldlinjen

Vil du på fodboldefterskole? Design- & Idrætsefterskolen Skamlings fodboldlinje er for drenge

Formålet med vores fodboldlinje er, at du oplever glæde og forståelse for holdspillets kvaliteter, og at du oplever positiv udvikling og udfordring i din fodboldtræning. Glæden skal være drivkraften. Du er en del af et fodboldhold og har en funktion i forhold til dette.

Vil du udvikle dit fodboldtalent og dygtiggøre dig som fodboldspiller? Har du forståelsen for at være en del af en helhed? Vil du spille masser af fodbold på efterskole? Så kan Skamlings fodboldlinje være noget for dig!

Indhold på fodboldlinjen

  • Teknisk fodboldtræning: Pasninger, 1. berøring, driblinger, vendinger osv.
  • Fysisk fodboldtræning: Koordination, styrketræning, aerob og anaerob træning, funktionelt styrketræning og hurtighedstræning.
  • Taktisk fodboldtræning: Spilsystemer, stil, forsvarsspil, presspil, opbygningspil og afslutningsspil.
  • Teoretisk fodboldtræning : Elementær træningslære, som er praktisk orienteret.

Fodboldlinjen har minimum 4x2 lektioners træningspas ugentligt, så der vil der være rig mulighed for udvikling af de individuelle samt holdmæssige færdigheder. Der er altid mulighed for at gå på fodboldbanerne selv eller gå i hallen og spille fodbold. I vintersæsonen spiller fodboldlinjen på kunstgræs alle 4 gange om ugen. 

På fodboldlinjen deltager vi i fodboldkampe og fodboldstævner. Du får også mulighed for selv at bestemme øvelser og tilrettelægge træningspas.

Fodbold for os er teknisk betonet positionsfodbold, hvor kollektivet vægtes, men med plads til individualisterne.

Vi forventer godt humør, og at du bidrager til et godt og sjovt år for alle.

Vi glæder os til at se dig!

Kom på besøg på efterskolen og få en rundvisning, hvor du kan snakke med fodboldspillerne og opleve livet på efterskolen. Ring og hør mere på tlf: 75 57 40 26 eller skriv til kontor@skamling.dk. Vi glæder os til at møde dig!

Lærere på fodboldlinjen

Ole Schwennesen, Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Ole Schwennesen (OS)

Lærer

Underviser på fodboldlinjen og tysk.

OS@skamling.dk

Baggrund: Ole har stor erfaring fra sin tid som Superligatræner i SønderjyskE og Vejle - og som talenttræner i DBU. Arbejder i dag også som konsulent for SønderjyskE’s superliga-hold.

Morten Raundal, Design- & Idrætsefterskolen Skamling

Morten Raundahl (MR)

Lærer

Underviser på fodboldlinjen, matematik og er TR.

MR@skamling.dk 

Baggrund/uddannelse: Uddannet lærer fra Læreruddannelsen i Århus i 2013. Har beskæftiget sig med fodbold hele livet bl.a. som træner og leder på DBUs fodboldskoler.

Har arbejdet som træner i efterskoleregi siden 2015 og har i 2018 taget DBUs b-træneruddannelse samt bestået DBUs b-licenseksamen.

”Happiness is only real when shared” 

Fold ud og se mere
Fpdboldefterskole i Jylland