Fodboldefterskole

På Design- & Idrætsefterskolen Skamlings fodboldlinje har vi både drenge- og pigehold.

Formålet for vores fodboldlinje er, at du oplever glæde og forståelse for holdspillets kvaliteter, og at du oplever positiv udvikling og udfordring i vores fodboldtræning. Glæden skal være drivkraften. Du er en del af et fodboldhold og har en funktion i forhold til dette.

Tjek vores fodboldfilm ud! Og del den via Youtube.

Målet med fodbold efterskolen er, at du får mulighed for at udvikle dit fodboldtalent og personlig dygtiggørelse, samt forståelsen for at være en del af en helhed.

På fodboldlinjen arbejder vi med følgende områder:

  • Teknisk fodboldtræning: Pasninger, 1. berøring, driblinger, vendinger osv.
  • Fysisk fodboldtræning: Koordination, styrketræning, aerob og anaerob træning, funktionelt styrketræning og hurtighedstræning.
  • Taktisk fodboldtræning: Spilsystemer, stil, forsvarsspil, presspil, opbygningspil og afslutningsspil.
  • Teoretisk fodboldtræning : Elementær træningslære, som er praktisk orienteret.

Fodboldlinjen har minimum 4x2 lektioners træningspas ugentligt, så der vil der være rig mulighed for udvikling af de individuelle samt holdmæssige færdigheder. Der er altid mulighed for at gå på fodboldbanerne selv eller gå i hallen og spille fodbold. I vintersæsonen spiller fodbold efterskolen på kunstgræs min. 2 gange om ugen. (Pt. 3 gange)

På fodboldefterskolen deltager vi i fodboldkampe og fodboldstævner. Du får også mulighed for selv at bestemme øvelser og tilrettelægge træningspas.

Fodbold for os er teknisk betonet positionsfodbold, hvor kollektivet vægtes, men med plads til individualisterne.

Vi forventer godt humør, og at du bidrager til et godt og sjovt år for alle - hvad enten du er fodboldpige eller fodbolddreng!

Vi glæder os til at se dig.

Del fodboldfilmen på facebook! (ikonet i toppen af videoen)

Kom på besøg på efterskolen og få en rundvisning, hvor du kan snakke med fodboldspillerne og opleve livet på fodbold efterskolen. Ring og hør mere på tlf: 75 57 40 26 eller skriv til kontor@skamling.dk

Lærere på fodboldlinjen

Ole Schwennesen (OS)

Lærer

Underviser på fodboldlinjen

OS@skamling.dk

Baggrund: Tidligere superliga spiller og mange års erfaring som superligatræner. Arbejder i dag også som konsulent for SønderjyskE’s superliga-hold.

Morten Raundahl (MR)

Lærer
Underviser i matematik, dansk, samfundsfag og fodbold

MR@skamling.dk

Baggrund/uddannelse: Uddannet lærer fra Læreruddannelsen i Århus i 2013. Træner på bl.a. DBU's fodboldskoler i gennem de sidste 7 år.

"Fodbold er ikke et spil om liv eller død - det er meget værre"

Fold ind
Fold ud og se mere
Fodbold efterskole i Syd Jylland