FodboldFitness for piger

Er du vild med fodbold, og vil du også bruge en masse timer i fitnesscenteret for at blive dygtigere? Så er vores nye linjefag FodboldFitness helt sikkert noget for dig!

Fra skoleåret 2018/19 står et spritnyt fitnesscenter klar til brug her på efterskolen - og det giver os mulighed for at tilbyde fodboldlinje for piger i kombination med fitness.

Elsker du at spille fodbold og at styrke din krop?
Du skal spille fodbold og træne din krop i Skamlings helt nye fitnesscenter i op til 8 lektioner/ugen.

Nyder du at have det sjovt med andre?
Når vi spiller fodbold og dyrker fitness på Skamling, sætter vi stor pris på at have det sjovt og godt sammen, mens vi dribler og træner. Vi elsker smil, grin og fællesskab! 

Kunne du tænke dig netop din fodboldprofil og dit personligt tilrettelagte træningsforløb?
Hvad er dine styrker? Hvordan forbedrer vi din teknik, din taktiske forståelse samt din kondition og fysik? Hvordan skal netop du træne på fodboldbanen og i fitnesscentret for at holde din placering på banen?

Elsker du at give den gas?
Som en del af fitnesstræningen inddrages også kampsport, herunder fx boksning og bodycombat, som er godt for både din kondition, din styrke – og dit fokus på banen!

Vil du kæmpe i fællesskab?
På Skamling står vi sammen! Når vi træner, når vi har det sjovt, når det er hårdt! Og når vi skal dyste i fodbold mod andre skoler og efterskoler! Der vil være mange skønne fællesture ud af huset med bolden og hinanden under armen.

Kom og vær med!

Fokus på FodboldFitness-linjen

Taktisk træning
Vi træner blandt andet spilsystemer, spillestil, angrebsspil, forsvarsspil og dødboldsituationer.

Teknisk træning
Vi træner blandt andet spark, driblinger, tæmninger, headning, finter og tacklinger.

Fysisk træning
Konditionstræning (anaerob og aerob træning), herunder fx løbetræning, boksetræning, bodycombat, step mv. Vi bruger både fodboldbanen og fitnesscenteret, når vi træner konditionen og giver den gas!

Styrketræning
Vi laver et personligt tilrettelagt træningsprogram i fitnesscentret med fokus på de muskler, som din placering på banen fordrer. Vi skifter mellem forskellige metoder, herunder fx gentagelsesmetoden, pyramidetræning, plyometrisk træning, cirkeltræning samt funktionel træning. Vi inddrager boksetræning og crossfit i styrketræningen, hvor det er oplagt.

Socialt aspekt
Vi vil have det fedt sammen, bakke op om hinanden og kæmpe i fællesskab!

OBS: Bemærk at FodboldFitness først udbydes fra skoleåret 2018/19.

Fold ud og se mere
  • På idrætsefterskolen i Jylland, kan både spille håndbold eller fodbold
  • Mon ikke alle idrætsefterskoler tager på vinterferie?