fbpx
Fodboldlinje for drenge Spil fodbold på højt niveau med dedikerede trænere, der står klar til at gøre dig endnu bedre til din yndlingssport!

Fodbold for drenge

Vil du udvikle dit fodboldtalent og dygtiggøre dig som fodboldspiller? Har du forståelsen for at være en del af en helhed? Vil du spille masser af fodbold på efterskole? Så kan fodbold på efterskolen Skamling være noget for dig!

Fodboldlinje for drenge i Jylland

Vores efterskole har en fodboldlinje, hvor målet er, at du oplever glæde og forståelse for holdspillets kvaliteter, og at du oplever positiv udvikling og udfordring i din fodboldtræning. Glæden skal være drivkraften. Du er en del af et fodboldhold og har en helt særlig funktion i forhold til holdet.

Fodbold for os er teknisk betonet positionsfodbold, hvor kollektivet vægtes, men med plads til individualisterne.

Indhold på fodboldlinjen

Her på linjen spiller vi ikke bare efterskolefodbold. Vi træner for at blive bedre og øver os på det, der er svært. Vi giver os tid og kommer lidt mere i dybden med fodbolden – nogle gange på en lidt nørdet måde.

Ofte får du også mulighed for selv at bestemme øvelser og tilrettelægge træningspas.

Her ser du eksempler på, hvilke slags træninger vi har:

  • Teknisk fodboldtræning: Pasninger, 1. berøring, driblinger, vendinger osv.
  • Fysisk fodboldtræning: Koordination, styrketræning, aerob og anaerob træning, funktionel styrketræning og hurtighedstræning.
  • Taktisk fodboldtræning: Spilsystemer, spillestil, forsvarsspil, presspil, opbygningspil og afslutningsspil.
  • Teoretisk fodboldtræning: Elementær træningslære, som er praktisk orienteret.

Sæt fodbold på skoleskemaet med vores fodboldlinje

Fodboldlinjen har minimum 4×2 lektioners træningspas om ugen, så der vil der være rig mulighed for at udvikle dine individuelle og holdmæssige færdigheder. Derudover har du og kammeraterne altid mulighed for at gå på fodboldbanerne selv eller gå i hallen og spille fodbold. I vintersæsonen spiller fodboldlinjen på kunstgræs alle 4 gange om ugen.

Som elev på Fodboldlinjen deltager du sammen med holdet i fodboldkampe og fodboldstævner. Vi elsker at tage til fodboldkampe, og her kommer holdånden og fællesskabsfølelsen for alvor op i os alle.

Dygtige fodboldtrænere

Det er ikke hvem som helst, du bliver trænet af på fodboldlinjen. Du bliver undervist i fodbold af de to dygtige trænere Esben og Ole, som alle brænder for sporten – og for at gøre dig til en bedre fodboldspiller.

Ole har i mange år trænet superligaholdene Vejle og SønderjyskE og har også arbejdet med talentudvikling i Dansk Boldspil Union.

Alle elever på linjen får også første del af DBU’s ungdomstræneruddannelse, som du kan bruge, hvis du selv drømmer om at træne andre i din sport!

Vi forventer godt humør, og at du bidrager til et godt og sjovt år for alle, hvor vi i fællesskab udvikler os på fodboldbanen.

Glæd dig til at lære fra de bedste. Vi glæder os til at se dig!

Besøg vores efterskole med fodboldlinje på Jylland

Leder du efter den helt rigtige fodbold efterskole? Så kom på besøg og få en rundvisning, hvor du kan snakke med fodboldspillerne, høre mere om fodboldlinjen og opleve livet på efterskolen. Se alle vores kommende besøgsdage her. Du kan også altid ringe og høre mere på tlf: 75 57 40 26 eller skrive til [email protected].

 

OBS! Design- & Idrætsefterskolens Fodboldlinje er kun for drenge.

Mød dine lærere

Lærer - Ole Schwennesen (OS)

Ole Schwennesen (OS)

Lærer

Ole har stor erfaring fra sin tid som Superligatræner i SønderjyskE og Vejle – og som talenttræner i DBU. Arbejder i dag også som konsulent for SønderjyskE’s superliga-hold.

Lærer - Esben Kyed Bennedsen (EB)

Esben Kyed Bennedsen (EB)

Lærer

Beskrivelse kommer snart

Spørgsmål til fodboldlinjen?

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.

    Find os på Instagram