fbpx
Efterskole-camp for unge med høretab

Efterskole-camp for unge med høretab

Camp'en er for dig mellem 12 og 15 år med høretab, der gerne vil møde andre unge med høretab og afprøve efterskolelivet!

Hvert år afholder Design- og Idrætsefterskolen Skamling en camp for dig, der har et høretab, og som gerne vil have en smagsprøve på livet som efterskoleelev.

Du vil på 3 dage prøve efterskolelivet af, hvor du, udover at møde andre med høretab, skal være med på skolens linjer og afprøve en masse efterskoleaktiviteter.

Næste camp holder vi mandag den 14. april til onsdag den 16. april 2025!
Du finder info om tilmeldingen under punktet ”Tilmelding” nederst på siden.

Efterskolen har elever med høretab og hørende elever i 9. og 10. klasse. De har linjedage på skolen de 3 dage op til påske, så dem møder du også på campen. Derudover møder du lærerne Jytte, Dorte og Ditte samt tidligere og nuværende elever.

 

PROGRAM

Mandag den 14. april kl. 11.00-12.00:
Ankomst og indkvartering efterfulgt af middagsmad i spisesalen.
Resten af mandagen vil gå med at udforske efterskolen og lære hinanden at kende.


Tirsdag den 15. april

I løbet af dagen får I mulighed for at besøge skolens 7 linjefag. Her vil I kunne få en masse informationer, se nuværende elever i aktion og selv prøve at være med. For det kommende skoleår er der følgende linjefag: Håndbold, Fodbold, Adventure, E-sport/fitness, Fitness for piger, Game Design og Design.

Udover at være med til linjefag vil I også blive præsenteret for typiske efterskoleaktiviteter. Det kunne f.eks. være løgnehistorier, quiz, filmværksted, opvask, bagning, naturoplevelser, bræt-spillebule, hockey… Vi har mange idéer, muligheder og faciliteter.


Onsdag den 16. april kl. 14.30-15.30:
Forældreafhentning og eftermiddagskaffe med præsentation af skolen og fortælling om dette års camp.

Denne camp vil give dig mulighed for at møde nye venner og snakke med andre unge om, hvad det vil sige at have et høretab, hvilke udfordringer der kan være forbundet med det, og hvad et efterskoleophold kan betyde for én.

Færdigt program sendes ud i slutningen af uge 15.

TRANSPORT

For deltagere, der har svært ved at komme til Skamling på egen hånd, arrangerer vi afhentning på Kolding Banegård/Rutebilstation ca. 10.30. Efter campen tilbyder vi også transport til Kolding Banegård/Rutebilstation i skolens bus.

PRIS

Det koster 200 kroner at deltage på campen.

MEDBRING

  • Sovepose, lagen og pudebetræk
  • Toiletsager og håndklæde
  • Idrætstøj og sko til inde og ude
  • Evt. lidt lommepenge
  • Sygesikringskort

Læs mere om vores tilbud til elever med høretab her.

 

TILMELDING

Tilmeld dig via formularen herunder.

 

Find os på Instagram