fbpx
Håndboldlinje Spiller du håndbold på efterskolen Skamling får du udviklet dit håndboldtalent, spillet en masse kampe og tilbragt en masse fede timer i håndboldhallen!

Håndbold

Vil du dyrke håndbold på efterskole? Vil du forbedre dit spil, have en masse fede timer i håndboldhallen og mærke energien fra 29 andre motiverede håndboldspillere? Så kan vores håndboldlinje være noget for netop DIG!

Tag dit håndboldspil til næste niveau på håndboldlinjen

På vores håndboldlinje får du udviklet dine spillemæssige kompetencer i forhold til det faktum, at håndbold er en holdsport. Vi har fokus på at give dig mulighed for at udvikle dit håndboldspil individuelt, fysisk, teknisk og taktisk.

Det betyder, at udover spiltræning, kampe og en masse gode timer på håndboldbanen, gør vi også meget ud af den taktiske og teoretiske træning. Det gør vi for at optimere vores spil, og for at være sikre på, vi alle er enige om, hvad der skal ske på banen og så vi kan kommunikere bedre med hinanden.

Under træningerne lægger trænerne meget mærke til, hvordan eleverne har det. De kommer med små tips og giver dig gode råd til, hvordan du skal arbejde med lige netop de udfordringer, du har på håndboldbanen. At du udvikler dig som håndboldspiller og har det sjovt imens, er det vigtigste.

På Design- & Idrætsefterskolen Skamling har vi både et pige- og et drengehold. Men vi træner rigtig meget sammen – pigerne og drengene – så vi lærer hinanden godt at kende. Det giver en helt unik energi i hallen at træne samtidigt, og de to hold motiverer og udfordrer hinanden fantastisk.

Indhold på håndboldlinjen

 • Teknisk håndboldtræning
 • Taktisk håndboldtræning
 • Fysisk håndboldtræning
 • Individuel håndboldtræning
 • Individuel målmandstræning
 • Spilforståelse
 • Team-spirit!

Efterskolen underviser i håndbold på højt niveau, så det er dine egne ambitioner der sætter begrænsningerne for, hvor langt du vil nå som håndboldspiller. Der er ikke nogen adgangskrav for håndbold-eleverne, men vores forudsætning for en fed håndboldlinje er, at du har lyst til at dygtiggøre dig i alle håndboldspillets facetter. Vi træner 4×2 lektioner ugentligt, så der er masser af tid til at dyrke håndbolden, mens du er på efterskole.

Udover håndboldtræningen trækker vi i Skamling-kampdragterne og deltager i DHFs, DGIs og Efterskolernes håndboldturneringer. Engang imellem går turen også til diverse håndboldhaller, hvor vi overværer håndboldkampe på topniveau.

Mød håndboldlinjens dygtige og erfarne trænere

Når du spiller håndbold på efterskolens håndboldlinje, er du i meget kyndige og erfarne håndboldhænder. Du bliver trænet af tidligere GOG-spiller Monique Feijen, som også har spillet 242 kampe for det hollandske landshold.

Vores anden træner er Lukas Iwersen. Han har håndbolderfaring fra topniveau i TM Tønder og IK Solbakken. Han er desuden målmand og vil stå for størstedelen af målmandstræningen udover den almindelige træning.

Også Katrine Brixen er en del af trænerteamet. Hun har selv spillet håndbold i over 20 år og har siden 2018 spillet på døvelandsholdet.

Derudover vil I nok også ind i mellem møde Jan Laugesen i hallen. Han har været træner for mange forskellige danske Liga-håndboldhold, herunder HC Odense, Viborg, Horsens, Sønderjyske og KIF Kolding. Han har også været talenttræner i DHF gennem mange år.

Gæstetrænere

Derudover er vi stolte af, at Rikke Schmidt, tidligere landsholdsspiller, OL-guldvinder og Champions League-vinder med klubhold, underviser som målmandstræner ti gange i løbet af skoleåret. Vi får også besøg af gæstetræner Jens Svane, som spiller i KIF Kolding.

Vil du være med på håndboldholdet?

Er vores håndbold efterskole noget for dig? Du er altid velkommen på besøg på efterskolen til en rundvisning og en snak med lærere og håndboldspillerne. Kontakt os for at høre mere og aftal tid.

Mød dine lærere

Lærer - Monique Feijen (MF)

Monique Feijen (MF)

Lærer

Underviser i håndbold og tysk

Uddannet idrætslærer Calo Zwolle (Holland) og enkeltfag i tysk fra Haderslev Seminarium. Har arbejdet 7 år som håndboldspiller i GOG og Horsens. Siden 2003 erfaring som efterskolelærer på Idrætsefterskolerne i Oure og Sportsefterskolen SINE. Er desuden uddannet samtalecoach i narrative samtaler (fra Dispuk).

Lærer - Katrine Kyllesbech Brixen (KB)

Katrine Kyllesbech Brixen (KB)

Lærer

Underviser i dansk på Envision, kristendom, historie, idræt og linjefaget håndbold. Er derudover tale/høreansvarlig for skolens elever med høretab.

Uddannet lærer i 2019 fra VIA i Aalborg. Har arbejdet på Ugelbølle Friskole i Aarhus.

“Smil til verden, og den vil smile til dig”

Spørgsmål til håndboldlinjen?

  Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.

  Find os på Instagram