fbpx
Fritid På Design- og Idrætsefterskolen Skamling kan du dyrke dine interesser og lave det, du brænder for – også i fritiden!

Fritid

På Design- & Idrætsefterskolen Skamling kommer du aldrig til at kede dig! Vores faglokaler, kreative værksteder, fitnesscenter og hal står altid åbne, så du kan slippe kreativiteten løs eller brænde energi af sammen med dine venner.

En gang om ugen har vi et fælles arrangement i form af foredrag, besøg på andre efterskoler eller andre aktiviteter, men ellers er din fritid helt din egen, uanset om du vil mødes med vennerne over et brætspil, spille bordtennis eller hygge med en film på værelset.

Weekenderne på efterskolen er altid fyldt med sjove aktiviteter og spændende tiltag. Glæd dig til at skabe minder for livet, når vi f.eks. afholder kajakweekend eller andre temaweekender.

 

Fællesskab

Uanset, hvem man er, skal man altid kunne føle sig hjemme på Design- & Idrætsefterskolen Skamling. Det er helt afgørende for os at skabe en ramme med plads til forskellighed og originalitet. Vi sætter en ære i, at den enkelte elev føler sig tryg og værdsat i vores fællesskab. En gang imellem skal den enkelte elev tage hensyn til det store fællesskab. Og andre gange er det fællesskabet, der skal give plads til eneren.

De mange vidt forskellige linjer tiltrækker meget forskellige typer elever, og det er netop i dette mix af forskellige personligheder, at magien opstår. Der er gensidig respekt på tværs af interesser og forskelligheder.

Når eleverne forlader os ved skoleårets afslutning, har de lært en masse om rummelighed og tolerance. De har lært glæden ved at indgå i fællesskaber, der kan rumme personer, der er anderledes end dem selv. De er blevet tunet ind på et liv i fællesskabernes tegn.

Find os på Instagram