fbpx
Fodboldefterskole Spil fodbold på højt niveau med dedikerede trænere, der står klar til at gøre dig endnu bedre til din yndlingssport!

Fodboldefterskole

Vil du udvikle dit fodboldtalent og dygtiggøre dig som fodboldspiller, og spille masser af fodbold på efterskole? Så kan fodboldlinjen på efterskolen Skamling være noget for dig!

Fodboldefterskole i Jylland

Overvejer at tage dine fodbolddrømme til det næste niveau og melde dig til en fodboldefterskole? Godt valg!

På skamling vil du møde en gruppe af dedikerede fodboldspillere, der ligesom dig elsker spillet. Du vil tilbringe en stor del af din dag med træning og kampe, og selvom det kan være udfordrende, vil det også være en fantastisk oplevelse. Træning og spil vil blive ledet af trænere, der vil hjælpe dig med at forbedre dine tekniske færdigheder, strategi og fysik.

Vi har både hold til piger og drenge, så det eneste du skal have er ambitioner for din egen udvikling, og lysten til at bidrage til dit hold.

Men det er selvfølgelig ikke kun fodbold på en fodboldefterskole. Du vil have en normal skolegang, hvor du vil lære dig fag som dansk, engelsk, matematik og så videre. Du vil også have tid til sociale aktiviteter og måske endda udflugter og arrangementer i weekenderne.

Hvorfor vælge en fodboldefterskole?

En af de største fordele ved at gå på en fodboldefterskole er, at du vil blive en del af et fodboldhold, der deler din passion for sporten. Du vil tilbringe tid med dine holdkammerater både på og uden for banen og vil danne tætte venskaber. Samtidig vil du lære at balancere dit fodbolddrømme med dit skolearbejde, for fodbold er i sidste ende heller ikke alt.

På en fodboldefterskole er det ikke kun om at blive en bedre fodboldspiller, men også om personlig udvikling og opbygning af livslange venskaber. Det vil være en udfordrende rejse, men også en enormt belønnende en. Jeg vil opfordre dig til at fortsætte med at forfølge dine fodbolddrømme og overveje at tilmelde dig en fodboldefterskole – det kan blive en oplevelse, du aldrig vil glemme!

Er du interesseret? Læs mere om et år på vores fodboldlinje.

Mød dine lærere

Lærer - Esben Kyed Bennedsen (EB)

Esben Kyed Bennedsen (EB)

Lærer

Underviser på linjefaget Fodbold, samt i matematik, engelsk og sundhed- og sociale forhold.

Uddannet lærer fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i 2021

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert”

Spørgsmål til fodboldlinjen?

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.

    Find os på Instagram