fbpx
Brobygning Vi udfordrer den klassiske brobygning – så du får en ny og spændende oplevelse.

Brobygning

Gennem et spændende brobygningsforløb er det vores mål, at du som elev bliver klædt på til at vælge den ungdomsuddannelse, som passer bedst til dig.

Brobygningsforløbet på Skamling byder på besøg af flere forskellige ungdomsuddannelser, således at du som elev bliver bekendt med de forskellige muligheder du har.

Det er vigtigt for os, at eleverne bliver klædt godt på, således at de er klar til det, der kommer efter deres efterskoleår.

Vi får besøg af studievejledere og studerende fra Kolding Gymnasium, IBC, Hansenberg, Gamecollege Grenå og  HF-Søfart Svendborg, som vil fortælle om de muligheder, de hver især indeholder og på den måde gøre eleverne klogere på sig selv og det de skal i fremtiden.

Studievejlederne og de studerende giver et praktisk indblik i ungdomsuddannelsens opbygning, undervisning og krav og de studerende vil kunne svare på spørgsmål fra eleverne, såsom ”Er der mange lektier og afleveringer?” og ”Har du meget travlt?”

Mulighederne er mange og det kan være svært at vælge. Det er vores håb og ønske, at vi på denne måde kan være med til at give eleverne en hjælpende hånd, så de bliver i stand til at træffe det valg, der er bedst til dem.

Find os på Instagram