fbpx
Om Skamling På Design- & Idrætsefterskolen Skamling er fællesskabet altid i centrum. Uanset, hvem man er, skal man altid kunne føle sig hjemme her.

Om os

Design- & Idrætsefterskolen Skamling er en ambitiøs efterskole i Jylland med fokus på boglighed og personlig udvikling. Vi har 9. og 10. klasse. Efterskolen ligger i Sydjylland ved landsbyen Sjølund ca. 12 km. syd for Kolding.

Uanset hvem man er, skal man altid kunne føle sig hjemme her. Det er helt afgørende for os at skabe en ramme med plads til forskellighed og originalitet. Vi sætter en ære i, at den enkelte elev føler sig tryg og værdsat i vores fællesskab. En gang imellem skal den enkelte elev tage hensyn til det store fællesskab. Og andre gange er det fællesskabet, der skal give plads til eneren.

På Design- og Idrætsefterskolen Skamling har vi plads til elever med høretab. Du tilbydes det nødvendige tekniske udstyr, og undervisningen vil være tilrettelagt på en måde, der gør, at du indgår på helt lige vilkår med resten af elevholdet.

Man tager mere ansvar, når man kommer på efterskole. Man modnes og tænker mere over det, man gør. Man bliver klar til den store verden. (elevcitat)

Et rummeligt fællesskab på efterskole i Jylland

På Design- & Idrætsefterskolen Skamling er fællesskabet altid i centrum. Både i den almindelige hverdag, men også de anderledes arrangementer giver dig mulighed for at skabe mange nye venskaber på tværs af klasser og hold.

Læs mere om fællesskabet og livet på skolen.

Vælg mellem 7 linjefag

Vil du have det fedeste år med masser af læring og tid til dit linjefag? Det får du hos os! Her kan du fordybe dig i lige præcis det du elsker, og blive inspireret af vores dygtige undervisere og dine medelever. Vi har 7 linjefag, som vælges for hele året:

Find os på Instagram