fbpx
Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag

Kom og besøg os på Efterskolernes Dag 2023, søndag den 24. september fra 13-17! Her løfter vi også sløret for vores seneste tiltag; Pigefodbold! Glæd dig til at høre mere.

Efterskolernes Dag på Skamling er noget helt særligt. Noget du, som kommende efterskoleelev, ikke må gå glip af! For her tager vi imod dig med åbne arme, og du kommer til at møde vores engagerede lærere og nuværende elever på skolen, så du rigtigt kan mærke stemningen og fællesskabet – og finde ud af, om vi er efterskolen for dig!

Du får selvfølgelig også et smugkig på vores 7 linjefag: Adventure, Game Design, Fitness for piger, Fodbold, Esport/Fitness, Design, Håndbold og hører om Pigefodbold, som vi starter op i skoleåret 2024/2025. I løbet af dagen er eleverne aktive på deres linjer og giver dig et indblik i, hvordan deres hverdag ser ud!

Du får selvfølgelig også en rundvisning krydret med en masse anekdoter og snak – og rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål hos både elever og lærere. Rundvisningen slutter i spisesalen, hvor vi byder på kaffe, te, kage og frugt samt en snak om skolen.

Så kig forbi til Efterskolernes Dag, og tag endelig bare hele familien med under armen til en hyggelig dag på skolen!

Vi ser frem til at tage imod dig og din familie!

 

Find os på Instagram